Aandelen United Utilities kopen

Wil je beleggen in United Utilities aandelen? Op deze pagina kan je direct United Utilities aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Utilities. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Utilities raadplegen. United Utilities is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UU-L.

Waar kan je United Utilities aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Utilities kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel United Utilities?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Utilities. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Utilities?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Utilities? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in United Utilities is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in United Utilities.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over United Utilities

United Utilities’ aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld onder de aanduiding UU. De hoofdzetel van United Utilities staat in Warrington in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor water- en afvaldiensten. Dat doet het specifiek in het noordwesten van Engeland.
United Utilities levert elke dag opnieuw rond de 200 miljoen liter water aan meer dan drie miljoen woningen en bedrijven in het noordwestelijke deel van Engeland. Behalve het leveren van water is het ook specialist in afvalwater, afvalwater na de bekende U-bocht komt.