Aandelen Univar Solutions kopen

Wil je beleggen in Univar Solutions aandelen? Op deze pagina kan je direct Univar Solutions aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Univar Solutions. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Univar Solutions raadplegen. Univar Solutions is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UNVR.

Waar kan je Univar Solutions aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Univar Solutions kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Univar Solutions?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Univar Solutions. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Univar Solutions?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Univar Solutions? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Univar Solutions

Univar Solutions is actief op het gebied van de distributie van met name chemische producten. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als UNVR. Downers Grane in de staat Illinois is de plaats waar de hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd. Univar Canada geldt als de belangrijkste dochter van Univar Solutions.
De voorloper van Univar Solutions werd al in het jaar 1867 opgericht. Toen was het nog een handelsbedrijf in hygiënische en onderhoudsproducten. Het bedrijf werd vervolgens in 1904 overgenomen en pas veel later kreeg het de huidige naam: Univar Solutions