Aandelen Univar Solutions kopen

Wil je beleggen in Univar Solutions aandelen? Op deze pagina kan je direct Univar Solutions aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Univar Solutions. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Univar Solutions raadplegen. Univar Solutions is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UNVR.

Waar kan je Univar Solutions aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Univar Solutions kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Univar Solutions?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Univar Solutions. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Univar Solutions?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Univar Solutions? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Univar Solutions

Sterke punten Univar Solutions

 • Globale aanwezigheid: Univar Solutions heeft een wereldwijde aanwezigheid, waardoor het profiteert van diverse markten en groeimogelijkheden.
 • Uitgebreid productaanbod: Het bedrijf biedt een breed scala aan chemische producten en diensten, waardoor het een belangrijke speler is in de sector.
 • Diepgaande expertise: Univar Solutions heeft diepgaande kennis en ervaring in de chemische industrie, wat helpt bij het leveren van waarde aan klanten en het opbouwen van langetermijnrelaties.
 • Distributienetwerk: Het bedrijf beschikt over een uitgebreid distributienetwerk dat helpt bij het efficiënt leveren van producten aan klanten wereldwijd.
 • Focus op duurzaamheid: Univar Solutions richt zich op duurzaamheidsinitiatieven en streeft naar milieuvriendelijke oplossingen in de chemische industrie.

Zwakke punten Univar Solutions

 • Marktvolatiliteit: De chemische sector kan onderhevig zijn aan volatiliteit als gevolg van veranderingen in grondstofprijzen, vraag en economische omstandigheden.
 • Concurrentie: Univar Solutions opereert in een competitieve markt met andere spelers in de chemische distributiesector.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf is onderworpen aan strenge regelgeving met betrekking tot chemische stoffen en moet voldoen aan verschillende wet- en regelgeving op nationaal en internationaal niveau.
 • Afhankelijkheid van leveranciers: Univar Solutions is afhankelijk van een netwerk van leveranciers om zijn producten te verkrijgen, en eventuele verstoringen in de toeleveringsketen kunnen invloed hebben op de activiteiten.
 • Geopolitieke risico’s: Aangezien het bedrijf wereldwijd opereert, kan het te maken krijgen met geopolitieke risico’s, zoals handelsspanningen, politieke instabiliteit en veranderingen in regelgeving in verschillende landen.

Over Univar Solutions

Univar Solutions is actief op het gebied van de distributie van met name chemische producten. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als UNVR. Downers Grane in de staat Illinois is de plaats waar de hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd. Univar Canada geldt als de belangrijkste dochter van Univar Solutions.

De voorloper van Univar Solutions werd al in het jaar 1867 opgericht. Toen was het nog een handelsbedrijf in hygiënische en onderhoudsproducten. Het bedrijf werd vervolgens in 1904 overgenomen en pas veel later kreeg het de huidige naam: Univar Solutions

aandeel univar solutions kopen

Wel of niet aandelen Univar Solutions kopen?

Overweeg je om te investeren in aandelen en vraag je je af of Univar Solutions een slimme keuze is? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van het kopen van aandelen in dit bedrijf.

Univar Solutions is een bekende speler op het gebied van chemische distributie en biedt een breed scala aan producten en oplossingen aan diverse industrieën. Ze hebben een solide reputatie opgebouwd en hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk.

Een van de voordelen van Univar Solutions is hun expertise in de chemische sector. Ze hebben diepgaande kennis en ervaring in het leveren van chemische producten aan klanten over de hele wereld. Bovendien hebben ze een breed assortiment aan producten, wat hen flexibel maakt en in staat stelt om aan verschillende behoeften te voldoen.

Maar er zijn ook enkele overwegingen waar je rekening mee moet houden. De chemische distributie-industrie is competitief en Univar Solutions staat voor uitdagingen op het gebied van concurrentie. Daarnaast kunnen economische schommelingen invloed hebben op de vraag naar chemische producten en de winstgevendheid van het bedrijf.

De beslissing om aandelen in Univar Solutions te kopen hangt af van je persoonlijke beleggingsdoelen en risicobereidheid. Het kan verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je een investeringsbeslissing neemt.

Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je ergens in investeert.