Aandelen Universal Health Services kopen

Wil je beleggen in Universal Health Services aandelen? Op deze pagina kan je direct Universal Health Services aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Universal Health Services. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Universal Health Services raadplegen. Universal Health Services is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UHS.

Waar kan je Universal Health Services aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Universal Health Services kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Universal Health Services?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Universal Health Services. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Universal Health Services?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Universal Health Services? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Universal Health Services

Universal Health Services is een Amerikaans Fortune 500 bedrijf. Het heeft zich gespecialiseerd in ziekenhuizen en gezondheidszorgdiensten. Het bedrijf is gevestigd in Pennsylvania en de aandelen worden openbaar verhandeld op de NYSE als UHS.
Het bedrijf bestaat al vanaf het jaar 1979 en in Ardent Health Services heeft het een bekende dochter. Het is snel gegaan met Universal Health Services. Al binnen anderhalf jaar na de oprichting had het vier ziekenhuizen in het bezit en twee contracten met nog eens twee andere ziekenhuizen. Het in 1979 aangekochte Valley Hospitals maakt ondertussen het lang deel uit van de UHS familie.