Aandelen UNP kopen

Wil je beleggen in UNP aandelen? Op deze pagina kan je direct UNP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UNP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UNP raadplegen. UNP is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UNP.

Waar kan je UNP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UNP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UNP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UNP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UNP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UNP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf UNP

UNP is een grote en winstgevende spoorwegmaatschappij die het levenslicht zag in 1969 en die met het hoofdkwartier is gevestigd in Omaha, Nebraska. UNP geldt als de moedermaatschappij van de Union Pacific Railroad en als moedermaatschappij van alle UP-dochterondernemingen en werkmaatschappijen naast dus de huidige spoorwegmaatschappij.
UNP wordt op de beurs verhandeld als NYSE:UNP als DJTA-component en als S&P 100 en S&P500 componenten. De voorloper van UNP was overigens al vanaf 1862 op het spoor actief en de UNP is met name operationeel in het Westen en Middenwesten van de Verenigde Staten.