Aandelen Unum kopen

Wil je beleggen in Unum aandelen? Op deze pagina kan je direct Unum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Unum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Unum raadplegen. Unum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UNM.

Waar kan je Unum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Unum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Unum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Unum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Unum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Unum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Unum

Unum  is een Fortune 500 bedrijf met de hoofdvestiging in Chattanooga in Tennessee. Unum is een bekende verzekeringsmaatschappij die lang bekend stond onder de naam Unum Provident. Unum kwam uiteindelijk tot stand dor een fusie van Unum Corp en The Provident Companies in 1999.
Unum is op te delen in drie verschillende bedrijven; Unum US, Unum UK en Colonial Life. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als UNM op de New York Stock Exchange. Het succesvolle Unum afficheert zichzelf als een bedrijf voor ‘life and financial protection’.