Aandelen UPM kopen

Wil je beleggen in UPM aandelen? Op deze pagina kan je direct UPM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UPM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UPM raadplegen. UPM is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UPM.HE.

Waar kan je UPM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UPM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UPM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UPM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UPM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UPM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in UPM is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in UPM.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over UPM

UPM staat voor UPM Kymmene Oys en is een zeer bekende Finse houtbewerker. Het bedrijf is het resultaat van de fusie van Kymmene Oyf met Repola Oy en dochter United Paper Mills Ltd. De fusie werd op 1 mei 1996 officieel een feit. De aandelen van het bedrijf staan genoteerd als UPM op de beurs in de Finse hoofdstad Helsinki. 
UPM heeft in UPM Raflatac een zeer bekende dochteronderneming. De verschillende werkzaamheden die UPM uitvoert zijn tegenwoordig verdeeld in zes verschillende bedrijfsonderdelen waaronder UPM Borefining, UPM Energy en UPM Plywood.