Aandelen UPS kopen

Wil je beleggen in UPS aandelen? Op deze pagina kan je direct UPS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UPS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UPS raadplegen. UPS is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UPS.

Waar kan je UPS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UPS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UPS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UPS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UPS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UPS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf UPS

UPS staat voor United Parcel Service. UPS is de grootste en meteen ook de oudste koeriersdienst ter wereld. Elke dag opnieuw worden er miljoenen pakketten door UPS vervoerd, op jaarbasis gaat dat om miljarden.
UPS beschikt met UPS Airlines over een eigen luchtvaartmaatschappij. Daarnaast is UPS inzetbaar voor uitbesteding van warehouse management, als netwerkmanager en voor consulting. UOS beschikt over enkele honderden vliegtuigen en ruim 120.000 viertuigen voor het vervoer van pakketten over land, UPS is actief in meer dan 200 landen en zag in 1907 in Seattle het levenslicht, toen nog als American Messenger Company. In 1919 verhuisde het bedrijf naar Oakland en ging het ook United Parcel Service heten. UPS is ok in Europa actief, waar het in Brussel het hoofdkwartier heeft.