Aandelen US Steel kopen

Wil je beleggen in US Steel aandelen? Op deze pagina kan je direct US Steel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in US Steel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel US Steel raadplegen. US Steel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool X.

Waar kan je US Steel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel US Steel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel US Steel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel US Steel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in US Steel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van US Steel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf US Steel

US Steel is wat men noemt een geïntegreerd staalbedrijf. In thuisland Amerika maar ook in Europa bevinden zich de meest belangrijke productielocaties van US Steel. US Steel is geen kleine jongen. Het hoort als gekeken wordt naar de productie in tonnen bij de dertig grootste staalbedrijven ter wereld.
Op de New York Stock Exchange worden aandelen openbaar verhandeld onder X. US Steel is met het hoofdkantoor gevestigd in Pittsburgh, Pennsylvania. De activiteiten zijn onder te verdelen in drie onderdelen: Flat-rolled products, US Steel Europe en Tubular products. Behalve met staal houdt US Steel zich elke dag opnieuw weer bezig met mijnbouw, vastgoed en spoorwegtransport.