Aandelen V.F. kopen

Wil je beleggen in V.F. aandelen? Op deze pagina kan je direct V.F. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in V.F.. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel V.F. raadplegen. V.F. is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VFC.

Waar kan je V.F. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel V.F. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel V.F.?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel V.F.. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in V.F.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van V.F.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over V.F.

V.F. kent een rijke geschiedenis want het bedrijf ontstond in 1899, toen als producent van handschoenen. Dat deed het in Pennsylvania. Later breidde het de diensten uit met onder meer ondergoed. In 1969 werd vervolgens Lee Jeans overgenomen en daar kwam in 1986 nog eens Blue Bell Inc bij. Het maakt dat V.F. momenteel trotse eigenaar is van merken als Wrangler.
De aandelen van V.F. worden openbaar verhandeld als VFC op de New York Stock Exchange en tegenwoordig is het bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Denver, Colorado. Bekende dochterondernemingen zijn Vans, The North Face en Timberland.