Aandelen Valaris PLC kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Valaris PLC aandelen? Op deze pagina kan je direct Valaris PLC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Valaris PLC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Valaris PLC raadplegen. Valaris PLC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VAL.

Waar kan je Valaris PLC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Valaris PLC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Valaris PLC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Valaris PLC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Valaris PLC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Valaris PLC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Valaris PLC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Valaris PLC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Valaris PLC

Sterke punten

 • Wereldleider in offshore boren: Valaris PLC is een van de grootste spelers in de offshore boorindustrie en heeft een sterke aanwezigheid in verschillende delen van de wereld.
 • Modern en divers boorplatforms: Valaris PLC heeft een moderne en diverse vloot van boorplatforms, die het bedrijf in staat stellen om aan de behoeften van verschillende klanten en locaties te voldoen.
 • Grote klantenbasis: Valaris PLC heeft een diverse en uitgebreide klantenbasis, waaronder grote olie- en gasbedrijven over de hele wereld.
 • Stabiele financiële positie: Valaris PLC heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden winstgevende resultaten behaald.

Zwakke punten

 • Volatiliteit van de olie- en gasmarkt: Valaris PLC is afhankelijk van de vraag naar olie- en gasexploratie, die vaak onderhevig is aan schommelingen in de prijs en de vraag op de wereldmarkt.
 • Regelgevingsrisico’s: De boorindustrie is geconfronteerd met strikte regelgeving en Valaris PLC kan geconfronteerd worden met boetes of andere sancties als ze de regels overtreden.
 • Grote schuldenlast: Valaris PLC heeft een hoge schuldenlast, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor economische onzekerheid en veranderingen in de markt.
 • Toenemende concurrentie: Valaris PLC opereert in een zeer competitieve markt, waarin andere grote boorbedrijven ook actief zijn.

Over Valaris PLC

Valaris PLC is een in 1975 opgerichte boormaatschappij. Het bedrijf werd in 1975 een feit en opgericht door de Blocker Energy Corporation. Grondlegger was John R. Blocker. De aandelen van Valaris PLC worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als VAL. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Londen.

Valaris kreeg in 1975 z’n beslag in Dallas in de staat Texas. Rowan Companies is een bekende dochteronderneming, net als EBSC Limited dat is. Blocker was destijds overigens een persoonlijkheid binnen de oliewereld en was actief geweest voor onder meer Dresser Industries.

aandeel valaris plc kopen

Wel of niet aandelen Valaris PLC kopen?

Valaris PLC is een van de grootste spelers in de offshore boorindustrie en heeft een sterke aanwezigheid in verschillende delen van de wereld. Het bedrijf heeft een moderne en diverse vloot van boorplatforms, die het in staat stellen om aan de behoeften van verschillende klanten en locaties te voldoen. Ook heeft Valaris PLC een diverse en uitgebreide klantenbasis, waaronder grote olie- en gasbedrijven over de hele wereld.

Aan de andere kant heeft het bedrijf te maken met volatiliteit van de olie- en gasmarkt, strikte regelgeving, een hoge schuldenlast en toenemende concurrentie. Deze factoren kunnen de financiële prestaties van het bedrijf beïnvloeden en het risico op verliezen vergroten.

Over het algemeen kan de beslissing om aandelen Valaris PLC te kopen afhangen van persoonlijke beleggingsdoelen en risicobereidheid. Als belegger is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf zorgvuldig te overwegen en te kijken naar de prestaties in de sector. Het is altijd aan te raden om professioneel advies in te winnen voordat u een beslissing neemt over het kopen van aandelen.