Aandelen Vale kopen

[a]Wil je beleggen in Vale aandelen? Op deze pagina kan je direct Vale aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vale. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vale raadplegen. Vale is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VALE.[/a]

Waar kan je Vale aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vale kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vale?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vale. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vale?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vale? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\’s.

Over Vale

Vale is een Braziliaanse onderneming in de mijnbouw. Het heeft de roots in Rio de Janeiro waar ook nog steeds het hoofdkwartier gevestigd is. Vale geldt na Petrobas als de grootste van Brazilië en behoort eveneens tot de top bedrijven binnen het ijzererts segment.
Vale staat genoteerd aan de Bovesta en op de New York Stock Exchange. De onderneming werd in 1942 opgericht. In eerste instantie heette het bedrijf Vale do Rio Doce.  Vale staat overigens als Vale 3 genoteerd in de BVMF. Getulio Vargas geldt overigens als de grote man achter het tot stand komen van Vale, dat Rio de Janeiro dus altijd trouw gebleven is.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *