Aandelen Valeo kopen

Wil je beleggen in Valeo aandelen? Op deze pagina kan je direct Valeo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Valeo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Valeo raadplegen. Valeo is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FR.PA.

Waar kan je Valeo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Valeo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Valeo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Valeo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Valeo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Valeo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Valeo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Valeo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Valeo

De Franse onderneming Valeo werd in 1923 opgericht en heette aanvankelijk Société Anonyme Française de Ferodo.  Valeo is een autoleverancier die de werkzaamheden wereldwijd uitvoert.  Het levert een zeer breed palet aan producten aan autofabrikanten en de aftermarket. Dat doet het tegenwoordig al in 33 landen. De aandelen worden verhandeld op de Euronext aandelen beurs in Parijs onder de noemer FR.
 
Het hoofdkantoor van Valeo staat in Parijs en de plek van oprichting was Saint Ouen. Valeo Siemens eAutomotive GmbH geldt als een bekende dochteronderneming van de succesvolle onderneming.