Aandelen Valero Energy kopen

Wil je beleggen in Valero Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Valero Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Valero Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Valero Energy raadplegen. Valero Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VLO.

Waar kan je Valero Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Valero Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Valero Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Valero Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Valero Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Valero Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Valero Energy

Valero Energy is een Fortune 500 bedrijf en staat vooral bekend als internationaal producent en verkoper van transportbrandstoffen. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Antonio, Texas.
Aandelen van Valero Energy worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als VLO. Valero Energy exploiteert vijftien raffinaderijen in de Verenigde Staten, Canada en Wales. Het bedrijf werd opgericht als spin-off van Coastal States Gas Corporation. Het bedrijf levert benzine, diesel, vliegtuigbrandstof, asfalt, smeermiddelen en petrochemicaliën. Valero Energy geeft haar eigen private label creditcard voor haar eigen stations uit. Valero Energy werd opgericht in 1980.