Aandelen Valmet kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Valmet aandelen? Op deze pagina kan je direct Valmet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Valmet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Valmet raadplegen. Valmet is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VALMT.HE.

Waar kan je Valmet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Valmet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Valmet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Valmet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Valmet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Valmet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Valmet is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Valmet.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Valmet

Valmet is een Finse onderneming. De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in het Finse Espoo. Vamlet geldt als onbetwist specialist in diensten en technologieën aan de celstof, papier en energiesector. De aandelen van Valmet worden onder de noemer VALMT verhandeld op de beurs in de Finse hoofdstad Helsinki.

De onderneming in de huidige vorm is geboren in het jaar 2013 als een afsplitsing van het bekende Metso concern. Valmet werd in 1951 opgericht als staatsbedrijf om met name de door Rusland na de Tweede Wereldoorlog opgelegde herstelbetalingen te coördineren. 

aandeel valmet kopen