Aandelen Valmont kopen

Wil je beleggen in Valmont aandelen? Op deze pagina kan je direct Valmont aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Valmont. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Valmont raadplegen. Valmont is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VMI.

Waar kan je Valmont aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Valmont kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Valmont?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Valmont. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.
;center:

Hoe kan je actief beleggen in Valmont?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Valmont? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Valmont

Valmont is een grote Amerikaanse fabrikant van centrale draaipennen en lineaire irrigatie apparatuur. Ook biedt het ondersteuningsstructuren voor onder andere windmolens, verlichtings- en verkeersmasten en utiliteitspalen.
Het hoofdkantoor van Valmont staat in Omaha in de staat Nebraska en de aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als VMI. Dee onderneming werd in 1946 opgericht en leverde aanvankelijk vooral elektriciteitspalen. Momenteel werkt het over heel de wereld en heeft het ook vestigingen in Europa en China. Valmont Group Pty is een bekende dochteronderneming van Valmont, een verbastering van de namen Fremont en Valley.