Aandelen Varian Medical kopen

Wil je beleggen in Varian Medical aandelen? Op deze pagina kan je direct Varian Medical aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Varian Medical. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Varian Medical raadplegen. Varian Medical is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VAR.

Waar kan je Varian Medical aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Varian Medical kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Varian Medical?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Varian Medical. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Varian Medical?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Varian Medical? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Varian Medical

Varian Medical staat alom bekend om de stralingsoncologiebehandelingen en is daarnaast producent van relevante software. Kijken we naar de medische hulpmiddelen, dan wordt vooral gedoeld op lineaire versnellers en software die gebruikt wordt voor de behandeling van kanker en andere aandoeningen. Dit middels het toepassen van radiotherapie, radiochirurgie en protonentherapie, net als brachytherapie.
De aandelen van Varian Medical worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als VAR. Hoofdkantoor van het innovatieve bedrijf staat in Palo Alto in de staat Californië en bekende dochteronderneming is Varian Medical Systems.