Aandelen Vector Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Vector Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Vector Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vector Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vector Group raadplegen. Vector Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VGR.

Waar kan je Vector Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vector Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vector Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vector Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vector Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vector Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Vector Group

Vector Group is wat men noemt een gediversifieerde houdstermaatschappij. Het heeft twee grote bedrijven waarmee het bijzonder actief is. Dit zijn de Liggette Group en New Valley. De onderneming dateert van 1986 en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als VGR.

Vector Group is ook een S&P 600 component zoals het ook een Russell 2000 onderdeel is. Het hoofdkwartier van het succesvolle bedrijf staat in Miami, Florida. Bennett S. LeBow is grondlegger van het bedrijf, dat in de Liggett Group de meest voorname dochteronderneming heeft.

aandeel vector group kopen