Aandelen Veeva Systems kopen

Wil je beleggen in Veeva Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct Veeva Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Veeva Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Veeva Systems raadplegen. Veeva Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VEEV.

Waar kan je Veeva Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Veeva Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Veeva Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Veeva Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Veeva Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Veeva Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Veeva Systems

Veeva Systems is een Amerikaans cloud computing bedrijf. Het richt zich specifiek op toepassingen in de farmaceutische en life science industries. In Pleasanton in de staat Californië staat het hoofdkwartier van de succesvolle onderneming.
Veeva Systems werd opgericht in 2007 door de heren Peter Gassner en Matt Wallach. De aandelen van Veeva Systems worden openbaar verhandeld als VEEV op de New York Stock Exchange. In ZincAhead en Mederi AG heeft het twee bekende dochterondernemingen. Veeva Systems werkt met software as a service en het nam in 2015 Zinc Ahead en in 2019 Crossix over om de positie nog meer te verstevigen.