Aandelen Ventas kopen

Wil je beleggen in Ventas aandelen? Op deze pagina kan je direct Ventas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ventas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ventas raadplegen. Ventas is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VTR.

Waar kan je Ventas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ventas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ventas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ventas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ventas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ventas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Ventas

Ventas, opgericht in 1998, is een vastgoedbeleggingsfonds en gespecialiseerd in eigendom en beheer van zorginstellingen in Amerika, Canada en Groot Brittannië. Ventas wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als VTR.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Chicago, Illinois. In VTR Science & Technology heeft Ventas een bekende dochteronderneming. Ventas is daarnaast ook een S&P 500 component en houdt zich specifiek bezig binnen de gezondheidszorg en onroerend goed. Ventas weet als geen ander hoogwaardige en diverse portefeuilles te combineren. Ventas biedt daarnaast schaal en vaardigheid en staat bekend om de strategische wijze van handelen.