Aandelen Venture kopen

Wil je beleggen in Venture aandelen? Op deze pagina kan je direct Venture aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Venture. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Venture raadplegen. Venture is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool V03.SGX.

Waar kan je Venture aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Venture kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Venture?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Venture. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Venture?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Venture? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Venture is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Venture.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Venture

Venture is een solide onderneming die in 1984 in Singapore werd opgericht. De aandelen van dit bedrijf worden op de beurs van Singapore verhandeld onder het symbool V03. Venture biedt technologische oplossingen producten en diensten in Singapore maar zeker ook in ruime mate daarbuiten. Venture doet vooral zaken via Advanced Manufacturing & Design Solutions en Technology Products & Design Solution.
Venture, met het hoofdkwartier in Singapore, houdt zich vooral bezig met het ontwerp, het fabriceren, de assemblage en de distributie van elektrische en andere apparaten voor computers en allerlei randapparatuur.