Aandelen Veolia kopen

Wil je beleggen in Veolia aandelen? Op deze pagina kan je direct Veolia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Veolia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Veolia raadplegen. Veolia is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIE.PA.

Waar kan je Veolia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Veolia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Veolia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Veolia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Veolia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Veolia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Veolia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Veolia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Veolia

Veolia is een bekend Frans concern met verschillende activiteiten in de sectoren water, transport, energie en zeker ook afvalverwerking. Veolia is actief in een kleine vijftig landen en de aandelen van het veelzijdige concern worden op Euronext Parijs verhandeld als VIE.
 
In Aubervilliers staat het hoofdkantoor van Veolia en een bekende dochter is Veolia Water. Aanvankelijk heette Veolia Compagnie Générale des Eaux, vervolgens werd het Vivendi  Environment en nadat er afgesplitst was van het Franse buwbedrijf Vivendi kwam de naam Veolia. En die naam draagt het nog steeds. Vol trots overigens.