Aandelen Veracyte kopen

Wil je beleggen in Veracyte aandelen? Op deze pagina kan je direct Veracyte aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Veracyte. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Veracyte raadplegen. Veracyte is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VCYT.

Waar kan je Veracyte aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Veracyte kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Veracyte?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Veracyte. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Veracyte?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Veracyte? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Veracyte

Veracyte is een onderneming voor genomische diagnostiek in Amerika en ondertussen ook ver daarbuiten. Veracyte gebruikt specifiek Afirma Genomic Sequencing Classifier en Xpression Atlas om mensen met schildklierknobbeltjes die goedaardig zijn te kunnen identificeren. Daardoor kan onnodige schildklierchirurgie voor deze mensen uitgesloten worden.
Met Percepta Genomic Sequencing Classifier kan dit eveneens voor longkanker toegepast worden en bovendien kan het ook de verschillende longziekten van elkaar scheiden. Veracyte’s aandelen staan als VCYT genoteerd aan de Nasdaq. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in San Francisco in de staat Californië.