Aandelen Verbund kopen

Wil je beleggen in Verbund aandelen? Op deze pagina kan je direct Verbund aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Verbund. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Verbund raadplegen. Verbund is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VER.VI.

Waar kan je Verbund aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Verbund kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Verbund?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Verbund. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Verbund?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Verbund? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Verbund is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Verbund.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Verbund

Het Oostenrijkse bedrijf Verbund was voorheen bekend als Verbundgesellschaft of Österreichisch Elektrizitäts wirtschafts. Het is in elk geval de grootste elektriciteitsleverancier van Oostenrijk, laat dat helder zijn.  Verbund vult ongeveer 40 procent in van de elektriciteitsbehoefte die er is in heel Oostenrijk. 
Verbund maakt vooral gebruik van waterkracht – negentig procent zelfs-  en de aandelen van de onderneming worden verhandeld as VER op de beurs.  In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen vind je het hoofdkantoor. Verbund werd in 1947 opgericht en Austrian Power Grid geldt als de meest bekende dochteronderneming.