Aandelen Vereit kopen

Wil je beleggen in Vereit aandelen? Op deze pagina kan je direct Vereit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vereit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vereit raadplegen. Vereit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VER.

Waar kan je Vereit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vereit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vereit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vereit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Vereit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vereit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.;-center:

Over het bedrijf Vereit

Vereit werd in 2010 opgericht door Nicolai Schorsch. Het bedrijf stond voorheen bekend als American Realty Capital Properties. Het hoofdkantoor van Vereit is gevestigd aan Phoenix, Arizona. Vereit is een investeringsfonds voor commercieel vastgoed.
Vereit bezit, verwerft, financiert en beheert een uitgebreide portefeuille van onder meer winkels, kantoren en restaurants en bedrijfsactiva. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange via VER. Belangrijke dochter van Vereit is Vereit Operating Partnership. Na een aantal moeizame jaren met fouten in de boekhouding en een noodgedwongen vertrek van voorzitter Schorsch als voorzitter gaat het nu weer crescendo met de onderneming.