Aandelen VeriSign kopen

Wil je beleggen in VeriSign aandelen? Op deze pagina kan je direct VeriSign aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in VeriSign. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel VeriSign raadplegen. VeriSign is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VRSN.

Waar kan je VeriSign aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel VeriSign kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel VeriSign?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel VeriSign. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in VeriSign?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van VeriSign? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Verisign

Verisign is bekend geworden door de netwerkinfrastructuren. Zo heeft het twee van de dertien rootservers en is het in het bezit van de gezaghebbende registers voor de domeinnamen .com, .net en .name. Dit geldt overigens ook voor .cc en .tv.
Verisign biedt daarnaast back-end systemen voor de domeinen .jobs en .edu. Verisign is ook al bekend door de geleverde beveiligingsservices in de vorm van beheerde DNS en bescherming tegen DDos aanvallen. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Reston.
Verisign was voorheen ook bekend van de authentificatie activiteiten. Deze activiteiten verkocht het in 2010 echter aan Symantec. De activiteiten die Verisign nu uitvoert, voert het hoofdzakelijk langs de oostkust van Amerika uit. Verisign geeft ook sublicenties uit, die andere bedrijven kunnen verkopen.