Aandelen Verisk Analytics kopen

Wil je beleggen in Verisk Analytics aandelen? Op deze pagina kan je direct Verisk Analytics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Verisk Analytics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Verisk Analytics raadplegen. Verisk Analytics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VRSK.

Waar kan je Verisk Analytics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Verisk Analytics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Verisk Analytics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Verisk Analytics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Verisk Analytics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Verisk Analytics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Verisk Analytics

Verisk Analytics is een Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in gegevensanalyse en risicobeoordeling. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Jersey City in New Jersey.
Verisk Analytics bedient wereldwijd klanten op het gebied van verzekeringen, natuurlijke hulpbronnen en financiële diensten en ook risicobeheer. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als VRSK. Bekende dochteronderneming is Insurance Services Office. Verisk Analytics was tot de beursgang in 2009 in privé eigendom. Die beursgang leverde de onderneming overigens 1,9 miljard dollar op, op dat moment de grootste beursintroductie ooit in de Verenigde Staten.