Aandelen Verizon kopen

Wil je beleggen in Verizon aandelen? Op deze pagina kan je direct Verizon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Verizon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Verizon raadplegen. Verizon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VZ.

Waar kan je Verizon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Verizon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Verizon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Verizon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Verizon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Verizon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Verizon

Verizon geldt als een absolute specialist in datacommunicatie, in telecommunicatie, mobiele telefonie en internet in het bijzonder. Stabiel en betrouwbaar zijn kernwaarden van Verizon dat geldt als een van de grootste telecommunicatieconcerns.
Het is ontstaan door de overname van GTE door Bell Atlantic in 2000, nadat Bell Atlantic al eerder een fusie was aangegaan met NYNEX. Verizon heeft heel behoorlijke expansiedrift. Zo kocht het in 2014 al 45 procent van het aandelenbelang van Vodafone in Verizon Wireless en nam het in 2016 Yahoo over. Een jaar eerder was AOL al aan de portefeuille toegevoegd.