Aandelen Vestas kopen

Wil je beleggen in Vestas aandelen? Op deze pagina kan je direct Vestas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vestas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vestas raadplegen. Vestas is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VWS.CO.

Waar kan je Vestas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vestas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vestas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vestas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vestas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vestas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vestas

Vestas Wind Systems A/S is de officiële naam van Vestas.  Vestas is bekende producent van windturbines. Bovendien plaatst het deze turbines en pleegt het onderhoud. De aandelen van Vestas worden onder de noemer VWS verhandeld op de beurs van Kopenhagen. In het Deense Aarhus vind je het hoofdkantoor van Vestas.
Vestas werd gesticht in 1945 en werd door Peder Hansen opgericht. Utopus Insights Incorporate is wellicht de meeste bekende dochteronderneming van dit bedrijf.  Vestas komt voort uit een al in 1898 opgericht eenmans smederij, de voorloper van wat nu Vestas is dus.