Aandelen ViacomCBS kopen

Wil je beleggen in ViacomCBS aandelen? Op deze pagina kan je direct ViacomCBS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ViacomCBS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ViacomCBS raadplegen. ViacomCBS is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIAC.

Waar kan je ViacomCBS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ViacomCBS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ViacomCBS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ViacomCBS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ViacomCBS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ViacomCBS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf ViacomCBS

ViacomCBS geldt als een van de grootste mediaconglomeraten ter wereld. Uiteraard, zo zou je bijna zeggen, is het gevestigd aan Broadway in New York. ViacomCBS is een grootmacht als het gaat om film, televisie en digitale media.
Binnen de onderdelen die ViacomCBS heeft, geldt de Paramount Picture film- en televisiestudio als een van de belangrijkste en meest bekende onderdelen. De voorloper van ViacomCBS werd opgericht in 1952, toen CBS met CBS films begon. ViacomCBS is op de Nasdaq te vinden via VIACA in de klasse A en via VIAC in de Nasdaq klasse B. Ook is het component van de S&P 500 (VIAC).