Aandelen VICAT kopen

Wil je beleggen in VICAT aandelen? Op deze pagina kan je direct VICAT aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in VICAT. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel VICAT raadplegen. VICAT is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VCT.PA.

Waar kan je VICAT aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel VICAT kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel VICAT?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel VICAT. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in VICAT?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van VICAT? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in VICAT is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in VICAT.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vicat

Vicat is een bekend Frans bedrijf dat onder andere cement, aggregaten en stortklaar beton produceert in vier continenten. De aandelen worden verhandeld als VCT op de EPA. Hoofdkwartier vind je in De Franse hoofdstad Parijs. Joseph Vicat is de oprichter van Vicat, iets dat hij deed in het jaar 1863.
 
In  het eveneens al bekende Bharati Cement Corporation Limited heeft Vicat een meer dan bekende dochteronderneming en behalve met de aandelen op Euronext is Vicat ook een CAC Mid 60 component ondertussen. Het zegt veel over de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt.