Aandelen Vicinity Centres kopen

Wil je beleggen in Vicinity Centres aandelen? Op deze pagina kan je direct Vicinity Centres aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vicinity Centres. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vicinity Centres raadplegen. Vicinity Centres is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VCX.CHA.

Wat is de actuele koers van het aandeel Vicinity Centres?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vicinity Centres. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Vicinity Centres?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vicinity Centres? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vicinity Centres is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Vicinity Centres.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Vicinity Centres aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vicinity Centres kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Over Vicinty Centres

 Vicinty Centres staat voor Centre Properties Group en was voorheen vooral bekend als Federation Centers. Dit is een Australisch real estate investment trust bedrijf. Vicinty Centres heeft zich met de jaren meer en meer toegelegd op  het eigendom en het beheer van Australische winkelcentra.
De aandelen van het bedrijf worden als VCA verhandeld op de Australian Securities Exchange. De onderneming is er al vanaf 1985 en de hoofdzetel staat in Melbourne, Australië.  Voorzitter van het bedrijf is Trevor Gerber en bekende dochters zijn Vicinty Limited en Centre Shopping America Trust.