Aandelen Vicinity Centres kopen

Wil je beleggen in Vicinity Centres aandelen? Op deze pagina kan je direct Vicinity Centres aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vicinity Centres. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vicinity Centres raadplegen. Vicinity Centres is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VCX.CHA.

Waar kan je Vicinity Centres aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vicinity Centres kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Vicinity Centres?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vicinity Centres. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vicinity Centres?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vicinity Centres? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vicinity Centres is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Vicinity Centres.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Vicinity Centres

Sterke punten Vicinity Centres

 • Diversificatie: Vicinity Centres heeft een diverse portefeuille van winkelcentra in heel Australië.
 • Locatie: Veel van de winkelcentra van Vicinity Centres bevinden zich op strategische locaties, zoals in stadscentra en in de buurt van openbaar vervoer.
 • Innovatie: Het bedrijf investeert in innovatieve technologieën om de klantbeleving te verbeteren en om retailers te helpen hun omzet te verhogen.
 • Financiële stabiliteit: Vicinity Centres heeft een solide financiële positie, met stabiele inkomsten en winsten.

Zwakke punten Vicinity Centres

 • Impact van online winkelen: Net als veel andere winkelcentra ondervindt Vicinity Centres concurrentie van online winkelen, wat kan leiden tot verminderde bezoekersaantallen en omzet.
 • Coronavirus pandemie: De coronavirus pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de winkelindustrie en heeft geleid tot tijdelijke sluitingen van winkelcentra en verminderde inkomsten voor retailers.
 • Risico van leegstand: Leegstand van winkelpanden kan een uitdaging vormen voor Vicinity Centres, vooral in minder drukke gebieden of gebieden die zwaar getroffen zijn door economische veranderingen.

Over Vicinty Centres

 Vicinty Centres staat voor Centre Properties Group en was voorheen vooral bekend als Federation Centers. Dit is een Australisch real estate investment trust bedrijf. Vicinty Centres heeft zich met de jaren meer en meer toegelegd op  het eigendom en het beheer van Australische winkelcentra.
De aandelen van het bedrijf worden als VCA verhandeld op de Australian Securities Exchange. De onderneming is er al vanaf 1985 en de hoofdzetel staat in Melbourne, Australië.  Voorzitter van het bedrijf is Trevor Gerber en bekende dochters zijn Vicinty Limited en Centre Shopping America Trust.  

aandeel vicinity centres kopen

Wel of niet aandelen Vicinity Centres kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen in de vastgoedsector, dan is Vicinity Centres misschien een interessante optie voor jou. Het bedrijf is eigenaar van diverse winkelcentra in heel Australië en heeft een sterke financiële positie.

Echter, voordat je besluit om aandelen van Vicinity Centres te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf te overwegen. Enerzijds heeft het bedrijf een diverse portefeuille van winkelcentra en investeert het in innovatieve technologieën om de klantbeleving te verbeteren. Daarnaast heeft het bedrijf een solide financiële positie en bevinden veel van de winkelcentra zich op strategische locaties.

Anderzijds heeft Vicinity Centres te maken met de impact van online winkelen en de coronavirus pandemie, wat kan leiden tot verminderde bezoekersaantallen en omzet. Daarnaast kan leegstand van winkelpanden een risico vormen voor het bedrijf.

Als je besluit om aandelen van Vicinity Centres te kopen, is het belangrijk om deze risico’s goed in overweging te nemen. Het is ook verstandig om de ontwikkelingen in de vastgoed- en winkelindustrie in de gaten te houden, om te zien of deze het bedrijf op de lange termijn positief zullen beïnvloeden.

Al met al lijkt Vicinity Centres een solide bedrijf te zijn, maar zoals bij elke investering is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te bepalen of het bedrijf past bij jouw beleggingsstrategie en risicobereidheid.