Aandelen Victrex kopen

Wil je beleggen in Victrex aandelen? Op deze pagina kan je direct Victrex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Victrex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Victrex raadplegen. Victrex is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VCT-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Victrex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Victrex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Victrex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Victrex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Victrex is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Victrex.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Victrex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Victrex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Victrex

Victrex geniet bekendheid als een leverancier van hoogwaardige polymeeroplossingen en is een FTSE 250 component. De aandelen van de onderneming worden onder de aanduiding VCT verhandeld op de beurs in Londen. Hoofdkantoor van de onderneming is te vinden in het Engelse Lancashire. Bekende dochterondernemingen zijn Invibio en Invibio Limited.
Victrex is bekend geworden vanwege de hoofd en productiefaciliteiten op het gebied van polymeeroplossingen. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten staan weliswaar in Engeland, Victrex biedt ondersteuning in veertig verschillende landen. Het bedient er een groot aantal industrien zoals bijvoorbeeld de ruimtevaart, de auto-industrie, elektronica en olie en gas.