Aandelen Vifor Pharma kopen

Wil je beleggen in Vifor Pharma aandelen? Op deze pagina kan je direct Vifor Pharma aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vifor Pharma. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vifor Pharma raadplegen. Vifor Pharma is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIFN.VX.

Waar kan je Vifor Pharma aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vifor Pharma kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vifor Pharma?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vifor Pharma. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vifor Pharma?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vifor Pharma? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vifor Pharma is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Vifor Pharma.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vifor Pharma

De zeer gerespecteerde en bekende Vifor Pharma Group was eerst bekend als de Galenica Group. Het bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in farmacie. De aandelen van Vifor Pharma worden verhandeld als VIFN. De onderneming is opgericht in 1933 en GaleniCare geldt als een belangrijke dochter van Vifor Pharma.
Het bedrijf richt zich op drie gebieden: ijzertekort, nefrologie en cardiorenale therapieën. Vifor Pharma deed de afgelopen jaren flink van zich spreken, Zo nam het onder meer Relypsa over net als Galenica OM Pharma, een specialist in immunologie.