Aandelen Vifor Pharma kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Vifor Pharma aandelen? Op deze pagina kan je direct Vifor Pharma aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vifor Pharma. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vifor Pharma raadplegen. Vifor Pharma is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIFN.VX.

Waar kan je Vifor Pharma aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vifor Pharma kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vifor Pharma?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vifor Pharma. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vifor Pharma?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vifor Pharma? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vifor Pharma is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Vifor Pharma.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Vifor Pharma

Sterke punten:

 • Leidende positie in ijzerdeficiëntietherapie: Vifor Pharma is een toonaangevende speler in de markt voor ijzerdeficiëntietherapie, met een sterke aanwezigheid in Europa, Noord-Amerika en Azië.
 • Diversificatie van productportfolio: Vifor Pharma heeft een breed scala aan producten voor de behandeling van verschillende ziekten en aandoeningen, waardoor het minder afhankelijk is van een enkel product.
 • Sterke pijplijn: Het bedrijf heeft een sterke pijplijn van innovatieve producten in verschillende stadia van ontwikkeling.
 • Solide financiële positie: Vifor Pharma heeft een solide financiële positie, met een gezonde balans en voldoende middelen om te investeren in groei en ontwikkeling.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: De markt voor ijzerdeficiëntietherapie is zeer competitief, met meerdere gevestigde spelers en nieuwe toetreders.
 • Regelgevingsrisico’s: Vifor Pharma is afhankelijk van goedkeuringen van regelgevende instanties voor zijn producten, en veranderingen in regelgeving kunnen de ontwikkeling en verkoop van producten belemmeren.
 • Geografische concentratie: Vifor Pharma genereert een groot deel van zijn omzet uit Europa, waardoor het kwetsbaar is voor economische en politieke ontwikkelingen in die regio.

Over Vifor Pharma

De zeer gerespecteerde en bekende Vifor Pharma Group was eerst bekend als de Galenica Group. Het bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in farmacie. De aandelen van Vifor Pharma worden verhandeld als VIFN. De onderneming is opgericht in 1933 en GaleniCare geldt als een belangrijke dochter van Vifor Pharma.

Het bedrijf richt zich op drie gebieden: ijzertekort, nefrologie en cardiorenale therapieën. Vifor Pharma deed de afgelopen jaren flink van zich spreken, Zo nam het onder meer Relypsa over net als Galenica OM Pharma, een specialist in immunologie.

aandeel vifor pharma kopen

Wel of niet aandelen Vifor Pharma kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om in te investeren, zou je kunnen overwegen om te kijken naar Vifor Pharma. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt voor ijzerdeficiëntietherapie en heeft een divers productportfolio. Maar is het een goed moment om te kopen?

Laten we eerst kijken naar de sterke punten van Vifor Pharma. Het bedrijf heeft een leidende positie in de markt voor ijzerdeficiëntietherapie en heeft een sterke aanwezigheid in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het heeft ook een sterke pijplijn van innovatieve producten in ontwikkeling en een solide financiële positie.

Maar er zijn ook zwakke punten om rekening mee te houden. De markt voor ijzerdeficiëntietherapie is zeer competitief en Vifor Pharma is afhankelijk van goedkeuringen van regelgevende instanties voor zijn producten. Het bedrijf genereert ook een groot deel van zijn omzet uit Europa, waardoor het kwetsbaar is voor economische en politieke ontwikkelingen in die regio.

Als je overweegt om aandelen van Vifor Pharma te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten in overweging te nemen en je eigen onderzoek te doen. Praat met een financieel adviseur en houd de marktontwikkelingen in de gaten voordat je een beslissing neemt.