Aandelen Virgin Galactic kopen

Wil je beleggen in Virgin Galactic aandelen? Op deze pagina kan je direct Virgin Galactic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Virgin Galactic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Virgin Galactic raadplegen. Virgin Galactic is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPCE.

Waar kan je Virgin Galactic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Virgin Galactic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Virgin Galactic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Virgin Galactic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Virgin Galactic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Virgin Galactic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Virgin Galactic

Sterke punten Virgin Galactic

 • Pionier in commerciële ruimtevaart: Virgin Galactic is een pionier op het gebied van commerciële ruimtevaart en heeft als doel om ruimtetoerisme toegankelijk te maken voor particulieren. Ze hebben een unieke positie in de markt.
 • Grote merkbekendheid: Als onderdeel van de Virgin Group geniet Virgin Galactic van een sterke merkbekendheid en heeft het wereldwijde aandacht gekregen. Dit kan bijdragen aan het aantrekken van klanten en investeerders.
 • Innovatieve technologie: Virgin Galactic maakt gebruik van geavanceerde technologie en ruimtevaartuigen om commerciële ruimtevluchten mogelijk te maken. Ze hebben expertise opgebouwd in dit domein en kunnen zich onderscheiden door hun technologische voorsprong.
 • Groeipotentieel: Met de groeiende interesse in ruimtetoerisme en de uitbreiding van hun diensten, heeft Virgin Galactic het potentieel om een aantrekkelijke investering te zijn op lange termijn.

Zwakke punten Virgin Galactic

 • Risico’s en onzekerheden: De commerciële ruimtevaartindustrie is nog steeds volop in ontwikkeling en brengt aanzienlijke risico’s met zich mee. Onvoorziene technische problemen, veiligheidskwesties en regelgevingsuitdagingen kunnen de groeiplannen van Virgin Galactic beïnvloeden.
 • Financiële prestaties: Virgin Galactic heeft nog geen winstgevendheid laten zien en heeft aanzienlijke investeringen nodig om zijn activiteiten voort te zetten. Dit kan leiden tot financiële druk en onzekerheid over de toekomstige resultaten.
 • Concurrentie: Hoewel Virgin Galactic een pioniersrol vervult in commerciële ruimtevaart, is de concurrentie in opkomst. Andere bedrijven, zoals SpaceX, Blue Origin en Boeing, hebben ook interesse getoond in de ruimtetoerisme-industrie.
 • Beperkte markt: Het ruimtetoerisme is een niche-markt met een beperkte doelgroep van vermogende individuen. Dit kan de groeimogelijkheden van Virgin Galactic beperken en de vraag naar hun diensten beïnvloeden.

Over Virgin Galactic

Virgin Galactic werd in 2004 opgericht en is een onderdeel van de Virgin Group, inderdaad van de alom bekende zakenman Richard Branson. De onderneming heeft het plan opgevat om een reis naar de ruimte aan te bieden aan een betalend publiek. Bovendien heeft de onderneming plannen om satellieten te lanceren.

De aandelen van Virgin Galactic worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SPCE en het bedrijf is gevestigd in de staat Californië. The Spaceship Company is een bekende dochter van het bedrijf van de legendarische Branson.

aandeel arrowhead pharmaceuticals kopen

Wel of niet aandelen Virgin Galactic kopen?

Hey daar! Ben je aan het overwegen om aandelen van Virgin Galactic te kopen en vraag je je af of het een slimme zet is? Laten we eens kijken naar de situatie en de voor- en nadelen afwegen.

Virgin Galactic is een pionier op het gebied van commerciële ruimtevaart en heeft als doel om ruimtetoerisme voor gewone mensen mogelijk te maken. Dat klinkt behoorlijk cool, toch?

Aan de positieve kant heeft Virgin Galactic een sterke merkbekendheid en een voorsprong in technologie. Ze hebben ook het potentieel om te profiteren van de groeiende interesse in ruimtetoerisme en kunnen aantrekkelijk zijn op de lange termijn.

Aan de andere kant brengt investeren in Virgin Galactic ook risico’s met zich mee. De commerciële ruimtevaartindustrie is nog volop in ontwikkeling en er zijn onzekerheden en concurrentie. Ook heeft Virgin Galactic nog geen winstgevendheid laten zien.

Als je bereid bent om risico’s te nemen en geïnteresseerd bent in de opkomende industrie van ruimtetoerisme, kan het de moeite waard zijn om verder onderzoek te doen. Maar vergeet niet om je financiële doelen en risicobereidheid in overweging te nemen.

Onthoud dat beleggen altijd persoonlijk is en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt. Dus, ga je de ruimte in met Virgin Galactic? De keuze is aan jou!