Aandelen Virgin Galactic kopen

Wil je beleggen in Virgin Galactic aandelen? Op deze pagina kan je direct Virgin Galactic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Virgin Galactic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Virgin Galactic raadplegen. Virgin Galactic is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPCE.

Waar kan je Virgin Galactic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Virgin Galactic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Virgin Galactic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Virgin Galactic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Virgin Galactic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Virgin Galactic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Virgin Galactic

Virgin Galactic werd in 2004 opgericht en is een onderdeel van de Virgin Group, inderdaad van de alom bekende zakenman Richard Branson. De onderneming heeft het plan opgevat om een reis naar de ruimte aan te bieden aan een betalend publiek. Bovendien heeft de onderneming plannen om satellieten te lanceren.
De aandelen van Virgin Galactic worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SPCE en het bedrijf is gevestigd in de staat Californië. The Spaceship Company is een bekende dochter van het bedrijf van de legendarische Branson.