Aandelen Virtu Financial kopen

Wil je beleggen in Virtu Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Virtu Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Virtu Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Virtu Financial raadplegen. Virtu Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIRT.

Waar kan je Virtu Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Virtu Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Virtu Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Virtu Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Virtu Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Virtu Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Virtu Financial

Virtu Financial is een van de grootste aanbieders op het gebied van financiële diensten, handelsproducten en marketingdiensten. Het biedt in dat kader bijvoorbeeld een multi-dealers platforms in workflow technologie en dubbelzijdige noteringen en transacties in aandelen, grondstoffen, valuta’s, opties en vastrentende waarden. Virtu Financial is actief op meer dan 230 beurzen en daarnaast op markten en via dark pools.
Bij de verhandeling van effecten gebruikt de onderneming de eigen techniek om op die manier grote hoeveelheden effecten aan te kunnen. De aandelen van Virtu Financial staan als VIRT op de Nasdaq genoteerd.