Aandelen Visa kopen

Wil je beleggen in Visa aandelen? Op deze pagina kan je direct Visa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Visa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Visa raadplegen. Visa is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool V.

Waar kan je Visa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Visa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Visa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Visa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Visa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Visa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Visa

VISA is met name bekend geworden vanwege de uitgifte van creditcards en de eigen VISA-card. In z’n algemeenheid kun je stellen dat de onderneming producten, systemen en diensten aan banken en financiële bedrijven levert.
De VISA card geldt als de ultieme bundeling van verschillende creditcards, VISA geeft aan de andere kant ook de VISA Check Card uit, met name in Amerika. Daarnaast geeft het ook de VISA Debit Card (voorheen Delta Card), de VISA Electron (voor Groot Brittannië) en V Pay uit. Deze laatste wordt op het vasteland in Europa uitgegeven. Aanvankelijk waren de activiteiten van VISA opgesplitst in VISA Inc en VISA Europe. In 2016 werd de divisie Europe echter overgenomen door VISA Inc. en vinden alle activiteiten weer plaats onder een en dezelfde paraplu.