Aandelen Viscofan kopen

Wil je beleggen in Viscofan aandelen? Op deze pagina kan je direct Viscofan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Viscofan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Viscofan raadplegen. Viscofan is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIS.E.

Waar kan je Viscofan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Viscofan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Viscofan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Viscofan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Viscofan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Viscofan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Viscofan is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Viscofan.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Viscofan

De aandelen Viscofan worden op de beurs in Madrid verhandeld onder de aanduiding VIS. Viscofan bestaat vanaf 1975 en een bekende dochteronderneming is Viscofan Technology. Viscofan geniet grote bekendheid als producent van omhulsels van vleesproducten.
Viscofan is in meer dan 100 landen actief ondertussen en het is meteen ook de enige producent ter wereld met de mogelijkheden om de vier belangrijkste technologieën te produceren die beschikbaar zijn als we kijken naar de markt van darmen of kunstmatige darmsoorten zoals die er zijn van collageen, cellulose, vezel en van kunststof.