Aandelen Visteon kopen

Wil je beleggen in Visteon aandelen? Op deze pagina kan je direct Visteon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Visteon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Visteon raadplegen. Visteon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VC.

Waar kan je Visteon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Visteon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Visteon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Visteon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Visteon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Visteon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Visteon

Visteon is leverancier van onder meer auto-elektronica. Het is bovendien een Fortune 500 lijst dat in het jaar 2000 werd afgestoten door Ford Motor Company. De onderneming staat als VC genoteerd aan de Nasdaq. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Van Buren Charter Township in Michigan. Autopal en Visteon Japan zijn dochters van Visteon.
Visteon is een S&P 400 component en een onderneming die wereldwijd actief is. Grofweg is de onderneming opgedeeld in drie takken: North American Corporate Office and Innovation Center, Asia-Pacific Office and Innovation Center en European Corporate Office.