Aandelen Vistry Group PLC kopen

Wil je beleggen in Vistry Group PLC aandelen? Op deze pagina kan je direct Vistry Group PLC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vistry Group PLC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vistry Group PLC raadplegen. Vistry Group PLC is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VTY-L.

Waar kan je Vistry Group PLC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vistry Group PLC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Vistry Group PLC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vistry Group PLC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vistry Group PLC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vistry Group PLC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vistry Group PLC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Vistry Group PLC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vistry Group PLC

Vistry Group PLC is een woningbouwbedrijf dat gevestigd is in Kings Hill in Kent. Het bedrijf was erg lang bekend als Bovis Homes. De aandelen van het bedrijf worden als VTY verhandeld op de London Stock Exchange. Vistry is eveneens een FTSE 250 component en heeft met Galliford Try Homes Limited een bekende dochteronderneming.
Pas sinds 2019 luistert de onderneming naar de naam Vistry Group. Voorganger Bovis maakte furore in de vijftiger jaren, als een van de eerste naoorlogse huisvestingsondernemers. In de jaren zeventig behoorde Bovis zelfs bij de drie grootste woningbouwers van het Verenigd Koninkrijk.