Aandelen Vistry Group PLC kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Vistry Group PLC aandelen? Op deze pagina kan je direct Vistry Group PLC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vistry Group PLC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vistry Group PLC raadplegen. Vistry Group PLC is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VTY-L.

Waar kan je Vistry Group PLC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vistry Group PLC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Vistry Group PLC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vistry Group PLC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vistry Group PLC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vistry Group PLC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vistry Group PLC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Vistry Group PLC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Vistry Group

Sterke punten:

 • Goede financiële positie: Vistry Group heeft een sterke balans en een goede cashpositie, waardoor het goed gepositioneerd is om groei en investeringen te financieren.
 • Ervaring en expertise: Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en een ervaren managementteam met expertise in de bouwsector.
 • Diversificatie: Vistry Group heeft een breed scala aan activiteiten, waaronder woningbouw, commercieel vastgoed en huisvestingsdiensten, wat bijdraagt aan een stabielere inkomstenstroom.
 • Innovatie: Het bedrijf investeert in innovatieve technologieën en bouwmethoden, wat kan leiden tot meer efficiëntie en kostenbesparingen.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de Britse markt: Het grootste deel van de omzet van Vistry Group is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, waardoor het bedrijf kwetsbaar is voor eventuele economische en politieke veranderingen in dat land.
 • Gevoeligheid voor economische cycli: De bouwsector is sterk afhankelijk van de economische omstandigheden, waardoor Vistry Group meer risico loopt tijdens economische neergang.
 • Regelgevingsrisico’s: De bouwsector wordt geconfronteerd met een toenemende regelgevende druk op het gebied van veiligheid, milieukwesties en arbeidsomstandigheden, wat extra kosten en risico’s met zich mee kan brengen.
 • Concurrentie: De bouwsector is sterk concurrerend, waardoor Vistry Group zich moet blijven differentiëren om concurrerend te blijven.

Over Vistry Group PLC

Vistry Group PLC is een woningbouwbedrijf dat gevestigd is in Kings Hill in Kent. Het bedrijf was erg lang bekend als Bovis Homes. De aandelen van het bedrijf worden als VTY verhandeld op de London Stock Exchange. Vistry is eveneens een FTSE 250 component en heeft met Galliford Try Homes Limited een bekende dochteronderneming.

Pas sinds 2019 luistert de onderneming naar de naam Vistry Group. Voorganger Bovis maakte furore in de vijftiger jaren, als een van de eerste naoorlogse huisvestingsondernemers. In de jaren zeventig behoorde Bovis zelfs bij de drie grootste woningbouwers van het Verenigd Koninkrijk.

aandeel vistry group

Wel of niet aandelen Vistry Group kopen?

Ben je op zoek naar een investering in de bouwsector? Dan zou Vistry Group weleens een interessante optie kunnen zijn. Maar is het ook verstandig om in dit bedrijf te investeren?

Een van de sterke punten van Vistry Group is de goede financiële positie van het bedrijf. Het heeft een sterke balans en voldoende cash om groei en investeringen te financieren. Daarnaast heeft het bedrijf een ervaren managementteam met expertise in de bouwsector. Het investeert in innovatieve technologieën en bouwmethoden om efficiënter te werken en kosten te besparen.

Maar er zijn ook risico’s. Vistry Group is afhankelijk van de Britse markt, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor economische en politieke veranderingen in het Verenigd Koninkrijk. Ook de bouwsector zelf is gevoelig voor economische cycli en regelgevingsrisico’s.

Als je wilt investeren in Vistry Group, is het belangrijk om deze risico’s te begrijpen en af te wegen tegen de sterke punten van het bedrijf. Het is ook belangrijk om te zorgen voor een goede spreiding van je portefeuille en niet te investeren met geld dat je niet kunt missen.

Kortom, het kopen van aandelen Vistry Group kan een goede investering zijn, maar het is belangrijk om de risico’s te begrijpen en een weloverwogen beslissing te nemen.