Aandelen Vivendi kopen

Wil je beleggen in Vivendi aandelen? Op deze pagina kan je direct Vivendi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vivendi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vivendi raadplegen. Vivendi is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIV.PA.

Waar kan je Vivendi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vivendi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Vivendi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vivendi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vivendi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vivendi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vivendi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Vivendi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vivendi

Vivendi is een bekend en geroemd Frans mediaconglomeraat. Het is als muziekpublicist actief en ook in de productie van zowel de televisiewereld als de filmindustrie.  De hoofdzetel van Vivendi vind je in de Franse hoofdstad Parijs. Bovendien heeft het bedrijf eveneens een hoofdkantoor in Amerika, in New York om precies te zijn. Vivendi is overigens wereldwijd actief.
 
Aandelen Vivendi worden als VIV verhandeld op de beurs in Parijs en als oprichter van het bedrijf wordt Napoleon III genoemd.  Bekende dochterondernemingen van Vivendi zijn onder meer Dailymotion, de Canal+ Group en Gameloft.