Aandelen Vivendi kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Vivendi aandelen? Op deze pagina kan je direct Vivendi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vivendi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vivendi raadplegen. Vivendi is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VIV.PA.

Waar kan je Vivendi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vivendi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Vivendi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vivendi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vivendi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vivendi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vivendi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Vivendi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Vivendi

Vivendi is een bekend en geroemd Frans mediaconglomeraat. Het is als muziekpublicist actief en ook in de productie van zowel de televisiewereld als de filmindustrie.  De hoofdzetel van Vivendi vind je in de Franse hoofdstad Parijs. Bovendien heeft het bedrijf eveneens een hoofdkantoor in Amerika, in New York om precies te zijn. Vivendi is overigens wereldwijd actief.
 
Aandelen Vivendi worden als VIV verhandeld op de beurs in Parijs en als oprichter van het bedrijf wordt Napoleon III genoemd.  Bekende dochterondernemingen van Vivendi zijn onder meer Dailymotion, de Canal+ Group en Gameloft.

aandeel vivendi kopen

Wel of niet aandelen Vivendi kopen?

Ben je van plan om te investeren in de aandelenmarkt en overweeg je om aandelen van Vivendi te kopen? Voordat je de stap zet, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en alle opties te overwegen. Hier zijn enkele zaken waar je rekening mee moet houden.

Vivendi is een Frans multinational mediaconglomeraat met belangen in muziek, televisie, film en videospelletjes. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en heeft een sterke positie in de media-industrie.

Als je wilt investeren in Vivendi, is het belangrijk om te kijken naar de financiële gezondheid van het bedrijf. Bekijk de financiële rapporten van het bedrijf en analyseer de groeimogelijkheden. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de concurrentie en de algemene economische omstandigheden.

Daarnaast is het belangrijk om jezelf af te vragen of het bedrijf past bij jouw beleggingsstrategie en -doelen. Als je van plan bent om op de lange termijn te beleggen, kan Vivendi een interessante keuze zijn vanwege de sterke positie in de media-industrie en de groeimogelijkheden.

Kortom, het kopen van aandelen Vivendi kan een goede investeringsbeslissing zijn als je goed onderzoek doet en rekening houdt met alle factoren. Het is belangrijk om te onthouden dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en dat het verstandig is om een expert te raadplegen voordat je een beslissing neemt.