Aandelen Vivint Solar kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Vivint Solar aandelen? Op deze pagina kan je direct Vivint Solar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vivint Solar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vivint Solar raadplegen. Vivint Solar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VSLR.

Waar kan je Vivint Solar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vivint Solar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vivint Solar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vivint Solar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vivint Solar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vivint Solar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Vivint Solar

Vivint Solar is een alom gerespecteerd en een zeer succesvol Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met zonne-energie. In Lehi in de staat Utah staat de hoofdzetel van de onderneming, een residentieel leverancier van zonne-energie die speciale fotovoltaische systemen ontwikkelt.

Bovendien installeert het dergelijke systemen en staat het ook voor het onderhoud ervan. Dat doet het ondertussen al in meer dan 23 staten in Amerika. De aandelen worden openbaar verhandeld als VSLR op de New York Stock Exchange. Vivint Solar werd overigens in 2011 opgericht en Solmetric is wel de meeste voorname dochteronderneming.

aandeel vivint solar kopen