Aandelen Voestalpine kopen

Wil je beleggen in Voestalpine aandelen? Op deze pagina kan je direct Voestalpine aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Voestalpine. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Voestalpine raadplegen. Voestalpine is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VOE.VI.

Waar kan je Voestalpine aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Voestalpine kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Voestalpine?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Voestalpine. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Voestalpine?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Voestalpine? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Voestalpine is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Voestalpine.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Voestalpine

Voestalpine is een  bedrijf die zich bezighoudt met op staal gebaseerde technologieën en kapitaalgoederen. Voestalpine is met het hoofdkantoor gevestigd in het Oostenrijkse Linz.  De onderneming is actief in staal, auto, spoorweg systemen en de gereedschapsstaal industrie. De aandelen worden verhandeld onder de naam VOE op de beurs. 
Voestalpine is opgericht in 1938. Bekende dochterondernemingen zijn Bohler-Uddeholm. De naam die het bedrijf draagt dankt het aan de namen van de bedrijven Voest en OAMG, de Österreichischer Alpine Montage Gesellschaft. Voest stond voor Vereinigte Österreichische Eisen und Stahlwerke. Voestalpine is het resultaat van het samengaan van deze bedrijven.