Aandelen Vornado Realty Trust kopen

Wil je beleggen in Vornado Realty Trust aandelen? Op deze pagina kan je direct Vornado Realty Trust aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vornado Realty Trust. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vornado Realty Trust raadplegen. Vornado Realty Trust is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VNO.

Waar kan je Vornado Realty Trust aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vornado Realty Trust kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vornado Realty Trust?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vornado Realty Trust. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vornado Realty Trust?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vornado Realty Trust? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Vornado Realty Trust

Vornado Realty Trist is een onroerend goed beleggingstrust. Het hoofdkwartier vind je terug in New York City. Het bedrijf investeert in kantoorgebouwen en straatdetailhandel in vooral Manhattan.
Oprichter van Vornado Realty Trust is Steven T. Roth, die dit in 1982 deed. Zeer bekende dochter van deze onderneming is Toys ‘R’ Us. De aandelen van Vornado Realty Trust worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als VNO. Vornado heeft onder meer 1540 Broadway, 770 Broadway, het Rego Center en Hotel Pennsylvania in bezit en is ontstaan in 1947 uit de onderneming Two Guys.