Aandelen Vulcan Materials kopen

Wil je beleggen in Vulcan Materials aandelen? Op deze pagina kan je direct Vulcan Materials aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vulcan Materials. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vulcan Materials raadplegen. Vulcan Materials is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VMC.

Waar kan je Vulcan Materials aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vulcan Materials kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Vulcan Materials?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vulcan Materials. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vulcan Materials?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vulcan Materials? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Vulcan Materials

Vulcan Materials, met hoofdkwartier in Birmingham, Alabama, geldt als specialist op het gebied van de distributie en verkoop van bouwmaterialen. De aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld als VMC. Florida Rick Industries is een belangrijk dochterbedrijf van Vulcan Materials.
Vulcan Materials geldt als een van de grootste producenten van bouwmaterialen en dan specifiek de productie van grind, steenslag en zand. Ondertussen heeft het 300 verkooppunten en bedient het veertien staten, het District of Columbia en ook Mexico. Bekendheid geniet het bedrijf ook door project Crescent Market, de bouw van een steengroeve en een diepwaterhaven.