Aandelen W.P. Carey kopen

Wil je beleggen in W.P. Carey aandelen? Op deze pagina kan je direct W.P. Carey aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in W.P. Carey. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel W.P. Carey raadplegen. W.P. Carey is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WPC.

Waar kan je W.P. Carey aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel W.P. Carey kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel W.P. Carey?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel W.P. Carey. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in W.P. Carey?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van W.P. Carey? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over W.P. Carey

W.P. Carey is een vastgoed investeerder in onroerend goed, onroerend goed dat vaak verhuurd wordt aan eenpersoonshuishoudens via wat men noemt NNN-overeenkomsten. Hoewel de activiteiten zich concentreren en georganiseerd worden rond Maryland staat het hoofdkwartier van W.P. Carey in New York City.
Op de laatste dag van vorig jaar had W.P. Carey 1214 panden in 25 landen in het bezit. Het zal geen verrassing zijn dat William P. Carey oprichter is van de onderneming. Dat deed hij in 1973. W.P. Carey & Co is een bekende dochteronderneming en de aandelen worden als WPC openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Bovendien is het een Russell 1000 component.