Aandelen W.R. Berkley kopen

Wil je beleggen in W.R. Berkley aandelen? Op deze pagina kan je direct W.R. Berkley aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in W.R. Berkley. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel W.R. Berkley raadplegen. W.R. Berkley is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WRB.

Waar kan je W.R. Berkley aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel W.R. Berkley kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel W.R. Berkley?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel W.R. Berkley. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in W.R. Berkley?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van W.R. Berkley? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over W.R. Berkley

W.R. Berkley is een holdingmaatschappij voor commerciele- en schadeverzekeringen dat de activiteiten geconcentreerd heeft rond Delaware maar met het hoofdkantoor gevestigd is in Greenwich in de staat Cincinatti. De aandelen van W.R. Berkley worden openbaar verhandeld onder de naam WRB op de New York Stock Exchange.
Signet Star Holdings en Crypton zijn twee van de bekendere dochterondernemingen van W.R. Berkley dat een S&P 500 component is en in 1967 opgericht werd. W.R. Berkely groeide snel en het eerste bedrijf dat overgenomen werd was Key Risk Management Services, snel volgde Gamed Captive Services.