Aandelen W.R. Grace kopen

Wil je beleggen in W.R. Grace aandelen? Op deze pagina kan je direct W.R. Grace aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in W.R. Grace. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel W.R. Grace raadplegen. W.R. Grace is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRA.

Waar kan je W.R. Grace aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel W.R. Grace kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel W.R. Grace?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel W.R. Grace. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in W.R. Grace?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van W.R. Grace? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over W.R. Grace

W.R. Grace is een Amerikaans chemiebedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Columbia in Maryland. Het bedrijf maakt speciale chemicaliën en speciale materialen. Dat doet het in twee divisies: Grace Catalysts Technologies en Grace Materials and Chemicals. De aandelen worden openbaar verhandeld onder de naam GRA op de New York Stock Exchange.
Oprichter van de onderneming is William Russell Grace, we spreken dan van het jaar 1854. Bekende dochteronderneming is FAO Schwarz. Opvallend; het bedrijf werd opgericht in Peru, nadat William Grace van Ierland naar dat land was verhuisd.