Aandelen Wabco kopen

Wil je beleggen in Wabco aandelen? Op deze pagina kan je direct Wabco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wabco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wabco raadplegen. Wabco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WBC.

Waar kan je Wabco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wabco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wabco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wabco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wabco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wabco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wabco

Wabco is onder meer en hoofdzakelijk leverancier van elektrische rem-, ophangings- en transmissiesystemen voor de meer zware voertuigen. Het bedrijf werd al in 1869 opgericht en heette in eerste instantie Westinghouse Air Brake Company.
Vervolgens werd Wabco overgenomen door American Standard. Het hoofdkantoor van Wabco staat in het Franse Parijs en een andere dochter, Wabco GmbH, is gevestigd in het Duitse Hannover. Oprichter van het bedrijf is George Westinghouse, die met zijn bedrijf kantoor hield in Pittsburgh, Pennsylvania. In het eerste kwartaal van dit jaar werd Wabco ingelijfd door ZF Friedrichshafen.