Aandelen Wabtec kopen

Wil je beleggen in Wabtec aandelen? Op deze pagina kan je direct Wabtec aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wabtec. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wabtec raadplegen. Wabtec is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WAB.

Waar kan je Wabtec aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wabtec kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wabtec?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wabtec. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wabtec?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wabtec? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wabtec

De onderneming de luistert jaar de naam Wabtec is ontstaan uit een fusie van de Westinghouse Air Bank Company en de Motive Power Industries Corporation. Deze bedrijven fuseerden in 1994. Het hoofdkantoor van Wabtec is gevestigd in Pittsburgh, Pennsylvania en op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als WAB.
Bekende dochters van Wabtec zijn Faiveley Transport en Anmax GmbH. De onderneming produceert onder meer voor locomotieven, goederenwagens, voertuigen voor passagiersvervoer en bouwt daarnaast ook nieuwe locomotieven tot 4000 PK. In 2019 fuseerde het bedrijf met GE Transportation.