Aandelen Wacker kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Wacker aandelen? Op deze pagina kan je direct Wacker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wacker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wacker raadplegen. Wacker is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WCH.DE.

Waar kan je Wacker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wacker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Wacker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wacker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wacker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wacker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wacker is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wacker.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Wacker

Sterke punten

  • Goede reputatie: Wacker Chemie heeft een uitstekende reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige chemische producten en materialen.
  • Innovatie: Wacker Chemie heeft een lange geschiedenis van innovatie en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën te gebruiken.
  • Wereldwijd bereik: Met vestigingen in Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika heeft Wacker Chemie een wereldwijd bereik en kan het profiteren van groeiende markten over de hele wereld.

Zwakke punten

  • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: Net als veel andere bedrijven in de chemische industrie is Wacker Chemie gevoelig voor economische schommelingen en kan het te maken krijgen met een afname van de vraag in tijden van economische onzekerheid.
  • Concurrentie: De chemische industrie is sterk concurrerend en Wacker Chemie moet opboksen tegen andere grote spelers in de sector om marktaandeel te behouden.
  • Afhankelijkheid van enkele klanten: Wacker Chemie is afhankelijk van een aantal grote klanten en als deze klanten hun aankopen verminderen, kan dit een negatieve invloed hebben op de omzet van het bedrijf.

Over Wacker

Wacker is een mondiaal actief bedrijf dat zich met de jaren heeft toegelegd op specifiek betontechniek, verlichtingsapparatuur, bouwplaatstechniek en complete bouwmachines. Het ontwikkelt deze technieken, produceert en verkoopt ze bovendien en biedt daarnaast nog tal van andere diensten aan. De aandelen Wacker worden als WAC verhandeld op de Deutsche Börse.
 
Het hoofdkantoor staat in München, en dat is ook meteen de plek waar Johann Christian Wacker het bedrijf in 1848 oprichtte. Bekende dochteronderneming van het succesvolle bedrijf , dat ondanks de leeftijd aan steeds danig aan de weg timmert, is Drillfix.

aandeel wacker kopen

Wel of niet aandelen Wacker kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in de chemische industrie, dan is het de moeite waard om aandelen van Wacker Chemie te overwegen. Wacker Chemie is een Duits chemiebedrijf dat wereldwijd actief is en een goede reputatie heeft als leverancier van hoogwaardige chemische producten.

Wacker Chemie heeft ook een sterke focus op innovatie en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën te gebruiken. Dit kan het bedrijf helpen om concurrerend te blijven en zich te onderscheiden van andere spelers in de sector.

Hoewel Wacker Chemie een solide bedrijf is met een sterke reputatie, moet je ook rekening houden met enkele risico’s. De chemische industrie is gevoelig voor economische schommelingen en Wacker Chemie kan te maken krijgen met een afname van de vraag in tijden van economische onzekerheid.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Wacker Chemie, is het belangrijk om een goed begrip te hebben van de risico’s en potentiële beloningen. Het is altijd een goed idee om een professionele financieel adviseur te raadplegen voordat je besluit om te investeren in aandelen van welk bedrijf dan ook.