Aandelen Wacker kopen

Wil je beleggen in Wacker aandelen? Op deze pagina kan je direct Wacker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wacker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wacker raadplegen. Wacker is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WCH.DE.

Waar kan je Wacker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wacker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wacker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wacker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wacker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wacker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wacker is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wacker.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wacker

Wacker is een mondiaal actief bedrijf dat zich met de jaren heeft toegelegd op specifiek betontechniek, verlichtingsapparatuur, bouwplaatstechniek en complete bouwmachines. Het ontwikkelt deze technieken, produceert en verkoopt ze bovendien en biedt daarnaast nog tal van andere diensten aan. De aandelen Wacker worden als WAC verhandeld op de Deutsche Börse.
 
Het hoofdkantoor staat in München, en dat is ook meteen de plek waar Johann Christian Wacker het bedrijf in 1848 oprichtte. Bekende dochteronderneming van het succesvolle bedrijf , dat ondanks de leeftijd aan steeds danig aan de weg timmert, is Drillfix.